Naast de allermooiste schuttingen, bieden wij een compleet assortiment overkappingen die desgewenst op maat voor u  geleverd en gemonteerd kunnen worden

Het hele jaar door genieten van buiten met al het comfort van binnen:
Met de luxe en duurzame aluminium terrasoverkappingen, vouwdaken, lamellendaken én hoogwaardige glazen schuifwanden van Deponti maken wij van buitenleven buiten léven. Met een overkapping beleeft u het beste van alle seizoenen aan huis.

Overal genieten van een vrijstaand en overdekt terras
Achter uw gazon. Bij de vijver. Of bij het zwembad. Met de Ribolla van Deponti brengt u binnen naar buiten. Op elke gewenste plek in uw tuin

Buitenleven op elke gewenste plek
Met een terrasoverkapping brengt u binnen naar buiten en creëert u een heerlijke plek direct grenzend aan uw woning. Met de Ribolla presenteren we echter een overkapping die geheel vrijstaand te plaatsen is in uw tuin. De constructie van deze overkapping staat volledig op zichzelf. Hiermee bent u niet afhankelijk van plaatsing tegen een gevel. Op elke gewenst plek creëert u zo een overdekt terras en geniet u optimaal van het buitenleven.

Overkappingen
Met een mooie overkapping geniet u het hele jaar rond van u tuin

Aluminium overkappingen: bescherming, stijl en duurzaamheid voor uw tuin

Als u het hele jaar door van uw tuin wilt genieten, is een aluminium overkapping een slimme investering. Niet alleen biedt het bescherming tegen de elementen, maar het creëert ook een stijlvolle buitenruimte waar u kunt ontspannen en genieten van uw tuin. In dit artikel bespreken we de voordelen van aluminium overkappingen en waarom ze een populaire keuze zijn voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor hun tuin.

Bescherming tegen weersomstandigheden:

Een van de belangrijkste voordelen van een aluminium overkapping is de bescherming tegen weersomstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, u kunt buiten zitten en genieten van uw tuin zonder u zorgen te hoeven maken over de weersomstandigheden. Het aluminium materiaal is bestand tegen corrosie en biedt bescherming tegen UV-straling. Dit beschermt niet alleen uw huid, maar ook uw meubels en andere buitenaccessoires.

Duurzaamheid:

Een ander voordeel van aluminium overkappingen is de duurzaamheid. Aluminium is een sterk materiaal dat bestand is tegen corrosie en roestvorming. Dit betekent dat uw overkapping jarenlang meegaat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over roestvlekken of andere schade. Daarnaast is aluminium onderhoudsarm en hoeft u het niet te schilderen of te behandelen zoals houten overkappingen.

Stijlvolle buitenruimte:

Een aluminium overkapping voegt ook stijl toe aan uw tuin. Het is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat u de perfecte overkapping kunt vinden die bij uw tuin past. Of u nu op zoek bent naar een moderne overkapping met strakke lijnen of een klassiek ontwerp met gebogen randen, er is altijd een aluminium overkapping die aan uw wensen voldoet. Dit maakt het een populaire keuze voor mensen die hun buitenruimte willen upgraden zonder grote veranderingen aan te brengen.

Gemakkelijke installatie:

Ten slotte is een aluminium overkapping ook eenvoudig te installeren. Met de juiste kennis en tools kunt u de overkapping zelf monteren en binnen een mum van tijd genieten van uw nieuwe buitenruimte. Dit bespaart u tijd en geld omdat u geen professional hoeft in te huren voor de installatie.

Conclusie:

Een aluminium overkapping biedt bescherming, stijl en duurzaamheid voor uw tuin. Het is bestand tegen weersomstandigheden, duurzaam en onderhoudsarm. Daarnaast is het verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat u de perfecte overkapping kunt vinden die bij uw tuin past. Met de eenvoudige installatie kunt u snel genieten van uw nieuwe buitenruimte. Investeer vandaag nog in een aluminium overkapping en geniet het hele jaar door van uw tuin.

Rambowood overkappingen, pireelen en schuren zijn voor u op maat gemaakt van hoogwaardige producten.  De beste soorten hout worden voor u geslecteert om zo een hoogewaardig product voor u neer te zetten. het zal de levensduur verlengen. De levenduur wordt daar aanzienlijk mee verlengd.

Alles is maatwerk: Alles wordt naar wens voor u geproduceert. De mix beton met hout maakt de overkapping of schuur erg duurzaam. We zorgen er altijd voor dat de houten delen niet de grond raken. Dat zorgt ervoor dat we geen optrekkend vocht hebben in de wanden.

  • Glaswanden
  • Zijwanden
  • poeren