Het aanvragen van een offerte voor een nieuwe schutting kan soms een ingewikkeld proces lijken. Bij Rammo Tuinhout willen we dit proces echter zo eenvoudig mogelijk maken voor onze klanten. In dit artikel zullen we zeven eenvoudige stappen presenteren om een ​​offerte aan te vragen voor uw nieuwe schutting bij Rammo Tuinhout.

Stap 1: Meet de ruimte op Voordat u begint met het aanvragen van een offerte, is het belangrijk om de ruimte op te meten waar u de schutting wilt plaatsen. Meet de lengte en de hoogte van de schutting op, zodat u deze informatie kunt doorgeven aan Rammo Tuinhout.

Stap 2: Kies het materiaal Bij Rammo Tuinhout bieden we verschillende materialen aan voor onze schuttingen. Denk bijvoorbeeld aan hout of beton. Kies het materiaal dat het beste past bij uw wensen en budget.

Stap 3: Kies het type schutting We bieden verschillende typen schuttingen aan, waaronder horizontale en verticale schuttingen. Kies het type schutting dat past bij uw voorkeur en de stijl van uw tuin.

Stap 4: Kies de kleur Als u een houten schutting wilt, dan heeft u de keuze uit verschillende kleuren en houtsoorten. Kies de kleur die past bij uw stijl en smaak.

Stap 5: Kies de accessoires Bij Rammo Tuinhout bieden we verschillende accessoires aan voor onze schuttingen, zoals poorten en afdeklatten. Kies de accessoires die het beste passen bij uw schutting en uw tuin.

Stap 6: Vraag de offerte aan Nu u alle benodigde informatie heeft verzameld, kunt u de offerte aanvragen bij Rammo Tuinhout. Loop de 7 stappen door in onze calculator. Uw vind deze hier

Stap 7: Na de online aanvraag wordt er meteen een automatische offerte voor u gemaakt en naar uw mailadres verzonden. Bekijk deze rustig en controleer nogmaals of het de juiste aanvraag betreft. Binnen 24 uur na uw aanvraag ontvangt u van een van de mederwerkers  een nieuwe offerte. Betreft een pdf document. De offerte bevat ook een overzicht van de matriaal kosten en transport kosten, De offerte die via onze calculator is altijd inclusief het plaatsen van de schutting .

Bij Rammo Tuinhout hechten we veel waarde aan netheid en snelheid. Daarom zorgen we ervoor dat de offerte overzichtelijk en duidelijk is, zonder verborgen kosten. We bieden ook open transparantie en eerlijke prijzen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Met deze zeven eenvoudige stappen kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw nieuwe schutting bij Rammo Tuinhout.