Over ons

Rammo Tuinhout is al sinds 2003 dé specialist in het plaatsen van houtbetonschuttingen in heel Nederland. Wij vervaardigen onze schuttingen in onze eigen werkplaats en kunnen daardoor altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een onderneming met ruim 10 teams van 2 à 3 schuttingbouwers, die dagelijks aan het werk zijn.

Door ons zorgvuldige productieproces en onze topkwaliteit geven wij maar liefst 3 jaar garantie op al onze tuinschermen en 30 jaar op het beton.

 

Wat u van ons kunt verwachten

Het professionele team van Rammo tuinhout verzorgt het hele proces van offerte tot oplevering. Dit alles doen onze medewerkers op een ervaren, deskundig en enthousiaste manier. Daarnaast kunt u van ons de volgende aspecten verwachten.

Kwalitatieve producten

Al ons hout is geïmpregneerd waardoor schermen duurzaam en onderhoudsvrij zijn. Door de beton-hout constructie staat het hout vrij van de grond waardoor houtrot voorkomen wordt. Onze schermen worden met RVS schroeven bevestigd. Zo zetten wij een kwalitatief goed product neer, waar u geen omkijken meer naar heeft.

Resultaat gericht werk

Voorafgaand aan de klus worden uw wensen uitgebreid besproken en op basis daarvan wordt er een plan opgesteld. Al onze handelingen worden in overleg met u uitgevoerd, zodat u jarenlang plezier kunt hebben van de door ons geleverde producten.

Duidelijke afspraken

Tijdens elk contactmoment maken wij duidelijke afspraken. Op de dag van plaatsing zetten wij samen met u de erfafscheidingen uit en wordt de hoogte besproken.
Wij streven naar een perfecte erfafscheiding door uw wensen duidelijk vast te leggen en onze afspraken na te komen.

Tevredenheid garantie

Wij gaan pas weg als alles naar tevredenheid is uitgevoerd. Zo kunt u nog lang nadat wij het werk hebben afgerond genieten van de door ons geleverde producten.

 

Rammo